si ti cuo za ironiju ikad?on hoce reci da niko od nas ne zna repat i ne moze jebat severinu.da seremo.alo. ti si fakat u kurcu.al ozbiljno.ja sam mislio da se zajebavas al ti si u kurcu.sorry.
Ok ako je ironija. Severina ne smije biti ironiÄna nego je odmah nacionalista. Mora da jesam u kurcu kad ti tako kažeÅ¡, ti valjda znaÅ¡.
jel ti stvarno mislis da se tu radi o onoj crvenoj zvijezdi?o boze...
Jel ti zbilja ne misliš da se radi o ovoj šahovnici.
gdje on tu vrijedja olivera.a paranoje...moje misljenje je da ovdje zeli rec da ce kad ostari postat shupak.ko sto i oce.
ZnaÄi on Olivera naziva Å¡upkom, tako ti zakljuÄi ne ja. Dobro da si ti zakljuÄio jer inaÄe bih ja opet bio u kurcu.
za razliku od tebe i mene matija babic je rodjeni zagrepcanin.nema nikakve veze sa milanom babicem.insinuiras.index.hr je najbolji news site na hrvatskom web trzistu.od skandala zive hateve,haertel,nova,globus i slicni mediji.
Å to s tim ako je roÄ‘eni ZagrepÄanin, Å¡to bi to trebalo znaÄiti? Pojasni mi u kurcu sam ne razumijem.
Evo gledam današnju naslovnicu Indexa:
1.Cici KranjÄaru provaljeno u stan za vrijeme utakmice
2.Praveći vino, umrli od trovanja ugljiÄnim monoksidom
3.Å timac: Juventus vrlo ozbiljno zainteresiran za Srnu
4.Nakon svađe s ukućanima, Ozren najavio odlazak iz kuće
5.Nakon bijega iz Kuće, Krešo karte za utakmicu Hrvatska - B...
6.Jordan stavila ljubavnikovo ime na gaćice
7.PRINC HARRY KAŽE DA NIJE VARAO NA ISPITU ...
Da te podsjetim na lil sister ili na severinine snimke, što li je to?
Ne da mi se više razglabati o ovoj potrošenoj temi.
JoÅ¡ sam se neÄega sjetio. Prije nekoliko godina kad sam bio u vojskci sluÅ¡ao sam na walkman-u Hey You, od Pink Floyd i doÄ‘e mi jedan deÄkić od nekih svojih 18 godina i veli: "Daj da Äujem Å¡ta sluÅ¡aÅ¡". Ja mu velim: "Ma neće ti se svidjeti", poznavajući da se deÄko baca na Vesnu Zmijanac i Mitra Mirića. On veli: Daj da Äujem, nema veze. I Tako stavi on sluÅ¡alice na uÅ¡i i nakon par trenutaka ih skine i veli: "Pa ti si stvarno u kurcu". Ja sam mu odgovorio: "Å to mogu, ima nas svakakvih".
Sad nakon ovoga Å¡to goldie napisa, sjetio sam se tog deÄkića i sad ga zamiÅ¡ljam kako se baca na Edine prikaze, nakon dobre partije Vesne Zmijanac.