....jer joj vise necemo slati hercegovce da je vozaju na ,,jahtii,,

Austrijanac drugi put pazi na svoj rijeÄnik!
Moderator/ica: ZvrX
Slusajte me ljudi sad dok sam mlad
Dok se nisam poceo kvarit
Jer uskoro cu postat dosadan i pocet starit
Za samo koju godinu za samo koju desetinu
Izvodit cu gluposti s frizurom ko Oliver na Porinu
I bolit ce me kita imat cu svoju cevaparu
Imat cu para sto ce mi Menart dat onako ko kaparu
Slusajte me sad dok nisam poceo raditi sa Severinom i sa Deenom
Kad me vidis na televiziji i na Evroviziji
Bit cu ti odvratan ja cu ti se zgadit
Al prebrzo rastem i nijedan mc me ne moze pratit
Al mozda izgubim dah pocnem smrkat bijeli prah
Pa cu bit ko cijela scena bezidejna i jebena
Istina je necu srat svaka stvar je plagijat
Bit cu u kurcu jer cu semplirat Divlje Jagode i Vucu
Njih se niko nece sjecat meni ce se zivo jebat
Stvar ce izdat Menart meni ce para trebat
Pod stare dane da imam za kurve mlade
Jer ko zna kakva ce tad bit guzica od moje Lane
Ko zna neke ce stvari mozda trajat vjecno
Slusaj me sad
Anonymous je napisao/la:sorry,ali za nas je edo u odnosu na tog tvog pjevaca mornarskih pjesmica,kojih usput receno pola i ne razumijemo-doktor muzike.
mozda ti nije pravo ali edo je definitivno obiljezio zadnjih par godina bih-hr estrade.nismo mi krivi sto se vise ,,sa ponistre nevidi solta.. i sto ,,cesaricu,, zamijeni no sikiriki
jaca je napisao/la:"Izvodit cu gluposti s frizurom ko Oliver na Porinu"
Oliver je jedan od mojih glazbenih idola. Obilježio je moju mladost predivnim baladama i nikad niko neće moći nadmaÅ¡iti njegove glazbene sposobnosti, niti Edo ne komentira niti Olivera muziÄara, niti Olivera Äovjeka ali se s njim 100% slažem da mu (Oliveru) ona frizura na Porinu nije trebala.....ne znam od Äega mu to??!!!!!!
"Slusajte me sad dok nisam poceo raditi sa Severinom i sa Deenom
Kad me vidis na televiziji i na Evroviziji
Bit cu ti odvratan ja cu ti se zgadit"
Istina je, onaj ko ga sluÅ¡a sad, želi to i hoće, Severinin i Deenov nivo će mu se svakako zgaditi. Svaka Äast svakome, ali Edo je sada tri koplja ispred njih......
"Hrvatski rapperi dignite hajku, onaj kuhar vam oteo publiku, djeca vam sluÅ¡aju krivu majku."ZnaÄi, nije Hrvat pa je automatski krivi- a Å¡ta je to nego prozivka na nacionalnoj (Äitaj nacionalistiÄkoj) osnovi. Naravno, problem je i u tome Å¡to je kuhar, da je tajkunÄić sa jahtom bio bi skroz podoban......
Al niko me ne zna a zelim biti zvijezda
Il sahovnica ko Thompson zelim s tobom uc u poso
Anonymous je napisao/la:izvini ne rece nam sta je to oliver diplomirao-ribarstvo,ili tako nesto....
njega kao muzicara postujem,mada je definitivno isfuran.
to sto tebi smeta sto neko upotrebljava ba, bona i bolan....hm,valjda su kompleksi.ipak si ti dosao iz jedne male sredine(derventa) i iz jos manje drzave(u tvojim ocima) u takav velegrad.
mojne se ljutiti,to je moje misljenje i znas da mi je jako ljepo sa tobom diskutovati(diskutirati,ne).
i jos nesto sto se tice EDE i one sa videa od 11 minuta-procitaj malko ostale forume i vidjeces da si u manjini.opet.
i de gledajte pa pobijedite bugare u subotu!!!!!!!!
Anonymous je napisao/la:dobro bi bilo da spustimo malo loptu na zemlju.istina je da i meni smeta sto edo u svojim pjesmama extremno puno psuje,i spominje neke rijeci koje nisu primjerene muz. umjetnosti.
iskreno smatram da on i nije nesto bog zna kako izvrijedjao severinu u svojim pjesmama.
sto se tice olivera-uvijek sam ga rado slusao i sigurno je covjek koji je obiljezio jednu muzicku epohu.respekt u svakom slucaju.
da ti sad odgovorim na ono pitanje o samaru.kad mi neko par puta opalio samar ja bih otisao u ,za takve delikvente nadleznu ustanovu-policiju,napravio prijavu i ......znas moj je moto ko tebe samarom ti njega gradjanskom parnicom.
![]()
vozdra
Svi znamo repat svako moze Severinu jebat!
opet novi nick je napisao/la:bas se volim zezati i ulaziti pod novim nickom svaki put.ako zelis izbrisati,nema frke.ti si ovdje glavni.
znam da ste raspravljali o ovome prije par mjeseci ali reko sad je trenutak da raja i ovo procita ponovo i da vidi koliko je EDO MAAJKA u sustini veliki covjek.
volio ga ti ili ne volio,ipak je trenutno na nasoj(ex yu) sceni broj jedan.i dugo ce ostati.![]()
pozdrav
Bosanac je napisao/la:Mada i meni smeta sto Edo puno psuje, ali mogu ti reci da jedino ima hrabrosti da u svojim pjesmama iznese situaciju kakva je na teritoriji bivse Juge.Istina neke boli.
Ma znas sta ,da se Edo zove Marko ili neko drugo hrvatsko ime , malo bi ti manje smetale njegove pjesme.
Osim toga kad se osjecas toliko Hrvat i podsmijavas se Bosancima i njihovoj kulturi sto nisi postavio stranicu o Zagrebu ili nekom drugom hrvatskom gradu a ne o Derventi koja se nalazi u Bosni.
jaca je napisao/la:Jedina stvar od Seve koja mi se svidjela je oona: Raste trava zelenaaaaaaaaaaaa
zelennaaaaaaaaaa
zelenaaaaaaaaaaa
Edo mi je puno više cool. Za Prikaze smo ja i moj nećak uvježbavali i koreografiju a Djeda Mraz je genijalac.
Ali najcool mi je kako se manje- viÅ¡e isti ljudi manje viÅ¡e uvijek zakvaÄe za sliÄne teme i znaÅ¡ već ko će Å¡ta reći, jedino Å¡to te nekad iznenadi stil.....a to uopće nije cool.....
ÄŒak sam otkrila u zadnje vrijeme da viÅ¡e volim sjedit u birtiji, zagledat za komadima i traÄati ih, nego se baviti politikom, bivÅ¡im i sadaÅ¡njim državama i sliÄnim temama......
Nema nafake od politike......
Svi znamo repat svako moze Severinu jebat!
Al niko me ne zna a zelim biti zvijezda
Il sahovnica ko Thompson zelim s tobom uc u poso
Izvodit cu gluposti s frizurom ko Oliver na Porinu
To mogu samo novinski smradovi poput Matije Babića, koji živi od svakog klika na svoj site koji se ne bavi niÄime drugim nego skandalima i fura se na svoj antinacionalistiÄki trend a zapravo je sljedbenik onoga zubara.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.