goldietrickz je napisao/la:je hrvatski medij.Upravo jucer sam citao jedan broj sa tekstovima na hrvatskom,sa temama iz Hrvatske.Isto kao sto postoji Glorija u Srbiji.Licencna izdanja znas...?:)Nisam siguran ali mislim da je taj Svet promijenio ime u Ekskluziv il tako nesto.Cimer mi to smece kupuje pa znam...Pisu i o Edi cak.

Istina je da je originalno izdanje tog smeca iz Srbije i da je vlasnik Hrvat iz Vojvodine...
Ja kad pogrijesim ja priznam.Evo priznajem da je Edo zajebo za par dana.Strashno.I zato je licemjer i nedosljedan covjek?
Svet je srpski medij, ovo nisu natpisi iz exkluziva nego iz Sveta.
Rekao bih se radi viÅ¡e od par dana, jer Älanak je napisan krajem 5 mjeseca a sad je kraj 7 mjeseca. Da se radi o 5 minuta slagao je, a radi se možda Äak i viÅ¡e od mjesec dana. Kad je lova u pitanju, lako je pregazi rijeÄ.
DoÅ¡ao sam do jednog zakljuÄka, 2 mjeseca je dosta da se oprosti paljenje džamije a ako se zaÅ¡uÅ¡ka novÄanicama onda se taj vremenski period može i smanjiti. Ako je tako dosljedan onda ne bi trebao nikada ići u Srbiju.
Zanima me da li bi Edo iÅ¡ao tamo gdje pale Crkve, ako neće tamo gdje pale džamije. JoÅ¡ mu stoji ona da bi živio u Sloveniji a na referendumu su u Ljubljani se fino izjasnili protiv gradnje džamije. Nemoj mi prodavati priÄu o 25% jer i sam znaÅ¡ da to nije istina.
Da ga nije briga a lovu, to može prodavati bakicama na placu. Da postoji naÄin da sprijeÄi kopiranje CD on bi to napravio, ali ne postoji pa se zato isfurava da ga nije briga kako ljudi dolaze do CD.
Uostalom j.... se za Edu, ja ga viÅ¡e sluÅ¡ati neću. Ne možeÅ¡ dokazati da je Äovjek od rijeÄi, jer je on sam dokazao da nije nije.