Kako doživljavam CD forumaše

Teme koje su potrošene ili izgubile smisao.

Moderatori/ce: Mujo od dervente, Dejan

Kako doživljavam CD forumaše

PostPostao/la green_ » uto, 03.07.2007, 15:25

By _ekipa_ (objavljeno na jednom drugom derventskom sajtu)

_ekipa_ je napisao/la:Kako doživljavam CD forumaše

Pošto vidim da je Dugmetar predložio da se otvori posebna tema za diskusiju o pojedinim osobama sa ovog foruma, pa evo da pokrenem taj topic.
Napisaću vam kako ja vidim osobe koje su ovdje pisale u proteklih mjesec dana.

@ Stratosfera:

Da krenem od ženskog svijeta. Stratosfera, najpozitivniji lik sa foruma. Još ne vidjeh temu ili raspravu na koju je odgovorila, a da se ja ne slažem sa njenim mišljenjem. Naravno, ne mora značiti da se neko mora složiti s mojim mišljenjem, pa da ga okarakterišem kao - pozitivna osoba, ali se to u ovom slučaju poklopilo.

@ Rajska_ptica:

Rajska očito izbjegava pisanje na političke teme, ali mi nešto govori da ih ipak čita.
Imam osjećaj da za mene misli da sam nezrela osoba, možda griješim u procjeni? (Apropo Bijelog Brda).

@ Iznogud:

Prije svega, da kažem da ima najljepši nick na CD forumu. :-)
Djeluje mi kao osviještena, odrasla osoba, iako ga Tunguzija i Dugmetar oslovljavaju sa – mali.
Iznogud je, izgleda mi, nostalgičan za Bosnom, zanimljivo ga je čitati i u ogromnoj većini stvari se slažem s njegovim mišljenjem.

@ Dugmetar:

Da krenem sa pozitivnim osobinama... poštujem to što Dugmetar prati i čita svačije komentare.
U tom dijelu se pokazao kao pravi domaćin ovdje. Negativna mu je osobina to što je dosta arogantan i ironičan, a omiljena mu je početna rečenica, kada nešto želi napisati – „Baš si me dobro nasmijao, nasmijala...“ Tim svojim stavom samo diže tenzije i degradira svaki pokušaj opuštenog razgovora na forumu. Griješim li?

@ Derventa_BiH:

Najsmirenija osoba na forumu. Istina, najrjeđe se i javlja, ali uvijek to bude opušteno i usmjereno ka smirivanju tenzija, a naravno da pri tome uvijek zadržava svoj stav. Pravi je cooler. :-)

@ Tunguzija:

Tungi je pravi „brat blizanac“ Dugmetarovim stavovima. U svemu su podudarni, osim u sportu, za koga navijaju... U zadnje vrijeme Tungi obraća mnogo veću pažnju, pardon – pozornost, na gramatiku i pravopis. :-) Često uzima na zub Iznoguda, misli da je uvijek i 100% u pravu, a čvrsto vjerujem da najmanje poznaje situaciju u BiH i HR, obzirom da živi u EU. Ali, imam osjećaj da će se popraviti u budućnosti. :-)

@ Toni iz HZHB:

Toni je, izgleda mi, najstarija osoba ovdje, ali najprije plane. Pokušava da se vrati u 1993. godinu, a i sam zna da to nikako neće ići. Nadam se da barem ima debelu mirovinu. Pusa za njegovu suprugu.

Eto, o svakome po par rečenica, iskreno napisanih, kako ih doživljavam. Ne zamjerite mi. Valjda će neko od vas i mene nacrtati. Realno, nadam se.
slika
Avatar
green_
CDForum
 
Postovi: 894
Pridružen/a: pon, 19.05.2003, 12:19
Lokacija: na zemlji bosanskoj

Re: Kako doživljavam CD forumaše

PostPostao/la Dugmetar » uto, 03.07.2007, 15:33

Kao što rekoh, Propagatori muslimanskog nacionalizma. A ti se se zeleni pokazao kao osoba koja ne stoji iza svoje riječi. Zašto? Zato što propagiraš Muslimanski nacionalizam zajedno sa svojom ekipom (tj samim sobom, pišeš pod dva nicka). Veli neće pisati po forumu a kad ne dozvolim muslimanski nacionalizam evo njega. Ljigavo do krajnjih granica. Samo si pokazao svoje pravo lice. U smeće s topicom, nego gdje drugdje. Registriraj još jedan nick da bi mogao širiti svoju mudža propagandu.
And all the pictures on the wall
Serve only to remind you of it all
The wasted days we could have lived
Now we're left with nothing left to give
Avatar
Dugmetar
Cleric
 
Postovi: 2012
Pridružen/a: sri, 14.05.2003, 18:12
Lokacija: Zagreb


Natrag na Smetljište

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron