_ekipa_ je napisao/la:Kako doživljavam CD forumaše
Pošto vidim da je Dugmetar predložio da se otvori posebna tema za diskusiju o pojedinim osobama sa ovog foruma, pa evo da pokrenem taj topic.
Napisaću vam kako ja vidim osobe koje su ovdje pisale u proteklih mjesec dana.
@ Stratosfera:
Da krenem od ženskog svijeta. Stratosfera, najpozitivniji lik sa foruma. JoÅ¡ ne vidjeh temu ili raspravu na koju je odgovorila, a da se ja ne slažem sa njenim miÅ¡ljenjem. Naravno, ne mora znaÄiti da se neko mora složiti s mojim miÅ¡ljenjem, pa da ga okarakteriÅ¡em kao - pozitivna osoba, ali se to u ovom sluÄaju poklopilo.
@ Rajska_ptica:
Rajska oÄito izbjegava pisanje na politiÄke teme, ali mi neÅ¡to govori da ih ipak Äita.
Imam osjećaj da za mene misli da sam nezrela osoba, možda griješim u procjeni? (Apropo Bijelog Brda).
@ Iznogud:
Prije svega, da kažem da ima najljepši nick na CD forumu.

Djeluje mi kao osviještena, odrasla osoba, iako ga Tunguzija i Dugmetar oslovljavaju sa – mali.
Iznogud je, izgleda mi, nostalgiÄan za Bosnom, zanimljivo ga je Äitati i u ogromnoj većini stvari se slažem s njegovim miÅ¡ljenjem.
@ Dugmetar:
Da krenem sa pozitivnim osobinama... poÅ¡tujem to Å¡to Dugmetar prati i Äita svaÄije komentare.
U tom dijelu se pokazao kao pravi domaćin ovdje. Negativna mu je osobina to Å¡to je dosta arogantan i ironiÄan, a omiljena mu je poÄetna reÄenica, kada neÅ¡to želi napisati – „BaÅ¡ si me dobro nasmijao, nasmijala...“ Tim svojim stavom samo diže tenzije i degradira svaki pokuÅ¡aj opuÅ¡tenog razgovora na forumu. GrijeÅ¡im li?
@ Derventa_BiH:
Najsmirenija osoba na forumu. Istina, najrjeđe se i javlja, ali uvijek to bude opušteno i usmjereno ka smirivanju tenzija, a naravno da pri tome uvijek zadržava svoj stav. Pravi je cooler.

@ Tunguzija:
Tungi je pravi „brat blizanac“ Dugmetarovim stavovima. U svemu su podudarni, osim u sportu, za koga navijaju... U zadnje vrijeme Tungi obraća mnogo veću pažnju, pardon – pozornost, na gramatiku i pravopis.

ÄŒesto uzima na zub Iznoguda, misli da je uvijek i 100% u pravu, a Ävrsto vjerujem da najmanje poznaje situaciju u BiH i HR, obzirom da živi u EU. Ali, imam osjećaj da će se popraviti u budućnosti.

@ Toni iz HZHB:
Toni je, izgleda mi, najstarija osoba ovdje, ali najprije plane. Pokušava da se vrati u 1993. godinu, a i sam zna da to nikako neće ići. Nadam se da barem ima debelu mirovinu. Pusa za njegovu suprugu.
Eto, o svakome po par reÄenica, iskreno napisanih, kako ih doživljavam. Ne zamjerite mi. Valjda će neko od vas i mene nacrtati. Realno, nadam se.