Moderatori/ce: Mujo od dervente, Dejan
green_ je napisao/la:Eh, kako bi bilo dobro kad bi svaki Äovjek prvo isticao odakle je... a ne koje je nacionalnosti. BaÅ¡ je ovo direkt na temu - Kakvi su ljudi Bosanci.
green_ je napisao/la:Eh, kako bi bilo dobro kad bi svaki Äovjek prvo isticao odakle je... a ne koje je nacionalnosti. BaÅ¡ je ovo direkt na temu - Kakvi su ljudi Bosanci.
Mujo od dervente je napisao/la:mislim da si u pravu green
neki se stide da kazu sta su pa onda svojataju sve i svasta
alal im
derventa je u bosni i to niko ne moze da opovrgne
mozda bi neki htjeli da kazu da je derventa hrvatska i katolicka
e nije
derventa je nasa bez obzira zvao se ja franjo alija ili slobodan
s postovanjem
BIK koji sjedi"]hehehe deca deca,,dosta toga pobrkasteee
glupo mi pisati o sebi vise ja nisam tipacan primjer
al evo jedan link za muju nek malo iscita to kako netko smatra deventu," katolickom"
http://www.modran6km.homepage.t-online. ... 303&jump=3
velis seljaci,,zalosno da mujo od ili iz dervente s pogrdom koristi ternin za ljude koji ga s ponosom nose u sebi,,i "znavši" za takav habitus mojih dragih od dervente ja sam znao poslije 120 derventskog vasera da ne pripadam toj "rulji"... i cesto, a i ovim putem...
a ti mujÄek sreco
ne me citirati ide mi to na živce znam ja da ti znas citirat i veselit se na rampi vagi i vaseru,,od ti tamo,,,jebo bika
Mujo od dervente je napisao/la:
ne citam seljacke linkove
green_ je napisao/la:
... i prođe Barca!
Ovim si rekao više o sebi nego o bilo kome drugome
Mujo od dervente je napisao/la:ja sto kazem stojim iza toga i ne vradam kao pojedini
dunjaluk je dunjaluk
kakve modran ima veze sa derventom osim sto pripada opcini derventa kao selo
ko zivi u selu
seljaci
sta ja imam s tim
nista
ljudi koji ne razlikuju rampu od vage ne mogu sebe nazvati dervencanima
ljudi kojima nista nije sveto ne mogu se nazvati ljudima
slobodan praljak ce dobiti ovo sto zasluzuje bas kao i ostali slobodani, franje i alije
ako ne na sudu onda od boga
bog je velik
i izuzetno mocan
s postovanjem
Mujo od dervente je napisao/la:ti si kami papcina nevidjena
imas li ti svoj stav ili se non stop uvlacis dugmetaru u dupe
tvoje poznavanje pojma cetnik, ustasa i balija je, citajuci iz foruma, povrsno i koliko vidim ti samo ponavljasx i parafraziras
]Mujo od dervente je napisao/la: stajanju iza svojih rijeÄi smo već razgovarali onda kad si tvrdio da znaÅ¡ Äiji sam. Å to je tebi Mujo sveto? Å to ti je svetije Rampa i Vaga ili ljudski život?
To da ne vrijeđaš si već pokazao, ali da se podsjetim citirati ću tvoj post od Petka 20.01.2006 u 23:48.Mujo od dervente je napisao/la:ti si kami papcina nevidjena
tvoje poznavanje pojma cetnik, ustasa i balija je, citajuci iz foruma, povrsno i koliko vidim ti samo ponavljasx i parafraziras
Toliko o tvojoj izjavi da ne vrijeÄ‘aÅ¡ (nazvao si Äovjeka papÄinom, ti kao "Dervenćanin" bi trebao znati da je rijeÄ papak uvreda), ujedno to govori i o tome da stojiÅ¡ iza svoje rijeÄi.[/quote
Mujo od dervente je napisao/la:kada citiras citiraj sve jer vadeci rijeci iz konteksta prica gubi smisao
da je ispo papak ispo je procitaj malo bolje
svako ima pravo da kaze sto misli zeli osjeca
ili mozda ja grijesim
s postovanjem
Meni se Äini da je to malo licemjerno.Mujo od dervente je napisao/la:ja sto kazem stojim iza toga i ne vradam kao pojedini
Mujo od dervente je napisao/la:ti si kami papcina nevidjena
dugmetar je administrator i ima pravo iz toga al ne kontam sta ti glumis
koje cetnicke price kami
tebe istina pogadja
uostalom cim se deklamujes kao kamikaza sve mi je jasno
dugmetar, izvini ali ovaj papak ne zna o cemu prica
drago mi je dsa si u derventi fino prosao i da su utisci na mjestu
nas ovdje nema puno i necemo dozvoliti da papci kao kamikaza sude necemu o cemu nemaju pojma
kami, procitaj malo o istoriji pa ce ti neke stvari biti jasnije
sto se tice kulturne bastine zna se gdje je kome mjesto
mislimani su u gradu a ostali p[o selima
tako je bilo a tako je i sada
tvoja kulturna bastina kamio ne ide dalje od autobuske stanice
ipak je dugmetar za tebe gospodin jer ima svopj stav bez obzira bio u pravu ili ne
dugmetaru je jedino mana sto daje nadimke nekome ko ga je ubo u zivac a kada mu neko kopntrira onda mu dadne ban
gdje je tolerancija kod dugmetara kao administratora ako je isprovocirao nekoga koga je nazvao pinokiom a taj mi kontrirao
vi kao da nikada niste zivjeli u derventi
ja sam malo stariji od vasa, mnogo tolerantniji ali ne shvatam te vase priloske tipa cetnik ili pinokio
Pa te molim da mi objasniÅ¡ znaÄenje rijeÄi priloÅ¡ka u ovoj "reÄenici"?Mujo od dervente je napisao/la:ja sam malo stariji od vasa, mnogo tolerantniji ali ne shvatam te vase priloske tipa cetnik ili pinokio
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.