Gazderica se bori sa savjescu
"frizider da ili ne" pitanje je
to ti je ono sa hasom, sto za sekundu. Na vagi...

Moderatori/ce: Mujo od dervente, Dejan
Dejan je napisao/la:Siroti je cuko ADMI
Gazderica se bori sa savjescu
"frizider da ili ne" pitanje je
to ti je ono sa hasom, sto za sekundu. Na vagi...
kamikaza je napisao/la:E Dejane
Ja sam pokusao da ovu tvoju temu skrenem na salu ali nije islo.
Coce pa ti nisi sav sa sobom.jednom napisah da su me uhapsili Arkanovci tebi to nije znacilo nista to je kao normalno po tebi.
Posto nisam siguran da cu imati pristup internetu iduci par sedmica da sad napisem sto mislim da sam trebao prije.
Ovo je pogresan forum za tebe evo ti ova adresa sto mislim da si bio vec tamo jer sam primjetio isti text:
http://www.rts.co.yu/forum/prikaz_poruk ... Position=1
Tamo pjevaj,pjevaj,pjevaj i pjevaj.
danas se navrsilo ako nisi znao 14 godina od masakra jugocetnickosrbske vojske na VUKOVAR.Sta je radili tamo mamu im njihovu jugo vojnici,sta je tamo radili arkanovci Cecu im njihovu?
Idi bolan na onu adresu pa tamo serendaj do mile volje.Tamo netreba imati obraz,lupaj kao recimo moja Nicki.
Dejan je napisao/la:Sad za vikend u Zagrebu sam se obreo na jednoj zurci i primjetio sam da u hrvatskoj svi slusaju Cecu i drugu narodnu muziku. pjesme se pjevaju u orginalu bez simultanih prevoda![]()
Dejan je napisao/la:E dugme gumge, ti svakom loncu poklopac.
Interesantno je to koliko si ti sebican i napacen...
Na osnovu jednog tuluma kazes???
Da li si ti svestan koliko se slusa narodna muzika iz SCG i BH u Hrvatskoj?
Izadji malo iz te rupe u kojoj se krijes, pogledaj malo oko sebe, procitaj novine i vidjet ces da se okrece...
Ceca, Jelena,Luis i ostali se slusaju svugdje jer muzika nema granica kao npr.tvoje razmisljanje.
Ti imas problem i moras sam sebi pomoci.
Ako nista drugo, prelistaj malo ovu stranicu i analiziraj sta pricaju svi a sta ti trubis.
Dejan je napisao/la:Sund kazes?
Moras biti odredjen. Kazi da je to tebi sund jer mnogima nije.
Za Cesku cujem od tebe da niko ne zna engleski.
I ja sam bio tamo i pricao sam na nasem jeziku a i na engleskom.
Tamo imamo dervencanina koji predstavlja nas grad u skroz pozitivnom svjetlu. A to sto nisi naletio tvoj je problem. Previse visoko letis...![]()
Ja sam hrvatsku obisao uzduz i poprijeko i svi se razumijemo i svi pricamo engleski i slusamo raznu muziku a ja licno, kada god sam pravio sjedaljku u Zagrebu pustao sam muziku koju svi u drustvu volimo a kohja nije narodna ili kako ti kazes sund.
Hoces reci da je i tvoja familija "braca Begici" sund????
Sto se tice slikovnica, ja ti od srca preporucujem od Copica-JEZEVU KUCICU jer vidim da je ponovo na spisku lektira u hrvatskoj
Dejan je napisao/la:Nisi rekao koje izdanje psihoanalize. Ja imam Zagrebacko iz 1967 godine.
Tebi preporucujem poslije slikovnice da procitas "DRUZINU PERE KVRZICE"
A Begici ti jesu familija. Imate isti ritam...
I pazi na visinu jer visoko letis...
Dejan je napisao/la:ma ti si puko ko mauna.
vide ljudi sta radis.Kazu promaja te ubi...
Zacepi usi da ne duva toliko...
Ne idi u diskusije ako o njima ne znas da pricas.
pusti ovaj forum nekim sasvim obicnim ljudima a ti pazi na osigurace a vokabular ostavi onima koji kuckaju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.