Moderatori/ce: Mujo od dervente, Dejan
Dejan je napisao/la:Vidim po reakciji kako sta i ko?
Ako si se nasao uvrijedjen to je tvojom zaslugom ali dobro je, nadolazis...
Bit ce to trnovit put moj Nujke i zapamti jedno Dugme je dugme a Dejan je Dejan.
Ne idi u diskusije ako nisi stabilan kao licnost i ako te istina boli pa je formulises kao laz.
Nemam namjeru da ti nista dokazujem, ako si spreman popit kafu pa da razgovaramo kazi. Bit cu odsutan ovaj mjesec, jedino, ako si slobodan da dodjes do mora, pokrivam kucu.Bit ce paskog sira i gradela.
A ako ne javi gdje da te nadjem.
Dejan je napisao/la:Vidim da se nista ne desava i da sa zavrsio u smecu. Cestitam Igore. Sto se tice lazi, otom potom, nemam vise namjeru da ti objasnjavam.
S t se tice Zagreba, u njemu sam cesce nego ti.
Nebi da se prepiremo vec da radimo nesto konstruktivnije.
Sta znas o programu Arda nw BiH?
Vidim tvoju adresu kod njih pa predpostavljam da su te kontaktirali...
U smeću si završio jer se ovo pretvorilo u naše osobno prepucavanje.
O ARDa nw BiH niÅ¡ta ne znam i moje ime nije Igor. U Zagrebu nisi sigurno Äešće nego ja jer sam ja u Zagrebu svaki dan.
Lijep pozdrav!
Dejan je napisao/la:idi na www.ardavw.org
Neko je stavio kontakt adresu, u Derventi kazu da nisu oni a jedino si ti mjerodavan da das pravi odgovor.
Sto se tice imena, Igor, Goran, meni je svejedno...
Dejan je napisao/la:ardanw BiH je akreditovana regionalana razvojna agencija sjeverozapadne BiH koja je nastala regionalizacijom BiH, obuhvata oko 33% teritorije BiH, 35 opstina.
Finansirana je od strane EU i radi na projektima za regionalni ekonomski razvoj u BiH.
Vise ces naci na stranicama www.ardanw.org
Ato ko je blesav napravi anketu pa nek ocjene drugi. Mada, blesav ili opicen ti si mi bas simpa
Dejan je napisao/la:Pa dobro Igore, kako ti kazes.
Dugmetar, pucetar, gumbic..... , to nije ime, to je predmet ili mozda nadimak![]()
Valjda imas ime i valjda nije toliko kompromitovano da se ne mozes predstaviti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dejan je napisao/la:Vidis da mozemo normalno da komuniciramo.
Sam si, jednom, negdje rekao da svako ima pravo na svoje stavove i misljenja i to podrzavam.
Nema potrebe za prozivanjma...
Dejan je napisao/la:Opet ista prica.
Ti se ponasas isto kao i SPAJDERMEN...
Dejan je napisao/la:Ako ti tako kazes, s obzirom da si i sudija i porota
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.