Moderator/ica: tunguzija
Da samo ga ja nikad nisam hvalio.
Dugmetar je napisao/la:Zlatni. Ima boljeg to svakako. Recimo capelo, što je i pokazao. Ja bih rekao da bi Igor Štimac bio bolji samo što Štimca ta pozicija ne zanima.
Zlatni je napisao/la:Dugmetar je napisao/la:Zlatni. Ima boljeg to svakako. Recimo capelo, što je i pokazao. Ja bih rekao da bi Igor Štimac bio bolji samo što Štimca ta pozicija ne zanima.
A sad malo statistike jer Bikson je ovaj put bio u pravu a i da završimo s napucavanjem lopte u ...... pa kaze:
Britanski Times je zakljuÄio ono Å¡to je bilo i vrlo oÄito: da je Capello dobro proanalizirao hrvatsku utakmicu protiv Austrije na Euru i pronaÅ¡ao rupetinu na lijevoj strani. Pranjiću, kojem pozicija beka nije prirodno mjesto u momÄadi, suprotstavio je brzonogog mladca Thea Walcotta koji je po lijevoj strani radio apsolutno sve Å¡to mu je palo na pamet.
Pedantni statistiÄari iz Timesa izbrojali su mladome Arsenalovu napadaÄu 45 kontakata s loptom tijekom utakmice.
Osim Å¡to je zabio tri gola, Walcott je bio i u ostalom dijelu igre vrlo aktivan na svojoj poziciji. Na desnoj strani, unutar 16-erca ili malo izvan njega, hrvatski su braniÄi dopustili Wengerovu krilu da primi Äak deset lopti iz kojih su se potencijalno mogle razviti akcije opasne po Pletikosin gol.
Od ukupnog broja napadaÄkih akcija engleske reprezentacije Äak je 54,13 posto njih iÅ¡lo po desnoj, Walcottovoj strani. Kroz sredinu su Englezi pokuÅ¡avali 18,35 posto, a po lijevoj strani 27,52 posto.
Dakle idemo dalje i nadam se da će Å timca ta pozicija zainteresirati te da će ta rupa biti konaÄno zatvorena ...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.