Moderator/ica: jaca
mery0208 je napisao/la:....dobro kazes....zavisi kako gledas.....ali kad malo bolje pogledas oko sebe i oko drugih mozes voljeti nekoga ko nebo i zemlju a da ti je s njim sex katastrofa....a isto tako mozes naletjeti na nepoznatu osobu i prvi put u zivotu je vidis i sex ti je odlican........-zato sa danasnji mladi ne vezuju brakom jer ne vjeruju da jedno drugo povezuje i bolje ima je kad mogu istrazivati bez obaveze.......
rajska ptica je napisao/la:Dugme,vidis da je dobro sto se nisi ozenio!
mery0208 je napisao/la:...JAAAAAOOOOOOO DUGME....dali znas da sam tocno znala sta ces napisati........cuj jos me nije tolika kriza ulovila....ali nikad se ne zna.....![]()
![]()
![]()
![]()
To je klasika...cim se ozene odmah nadju ljubavnicu......a zenice jadne pokorne dooobreeee......dusu dale drugom
mery0208 je napisao/la:...JAAAAAOOOOOOO DUGME....dali znas da sam tocno znala sta ces napisati........cuj jos me nije tolika kriza ulovila....ali nikad se ne zna.....![]()
![]()
![]()
![]()
To je klasika...cim se ozene odmah nadju ljubavnicu......a zenice jadne pokorne dooobreeee......dusu dale drugom
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.